Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
speli legumele si carnea,le cureti si le usuci cu un servet.tai dovleacul in doua ,il cureti de seminte si-l pui intr-o tava cu taietura in jos.il intepi din loc in loc cu furculita si-l dai la cuptor pt 45 minute(pana se inmoaie).
pui la fiert pieptul de pui impreuna cu legumele intregi si un praf de sare.
intr-o tigaie pui la calit cateii de usturoi usor zdrobiti impreuna cu uleiul de masline ,apoi adaugi pulpa de dovleac si calesti impreuna cam 5 minute.pasezi apoi cu blenderul si subtiezi sosul cu supa in care a fiert pieptul.condimentezi cu sare si piper si servesti alaturi de pieptul de pui.
pofta mare!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult